Wie ben ik?

 

mirlinks

Wel ik ben een doodgewone vrouw, geboren en opgegroeid in Oost Vlaanderen, sinds mijn huwelijk woon ik in Dilbeek, Vlaams Brabant, samen met mijn man en mijn twee schatten van honden.

In mijn kinderjaren had ik volgens mijn vriendinnen al bepaalde gaven, ik was eerder een kwajongen, maar bleef steeds lief en beleefd. Dat laatste is mij dan ook door mijn ouders bij gebracht. Ik was enige dochter en moest steeds gehoorzamen en delen in alles wat ik had, wat ik ook deed en nu nog steeds doe.

Als kind ging ik vaak mee met mijn moeder naar kaartleggers en kaartlegsters, ik vond het zo boeiend en voelde zelf veel aan. Ik weet nog als er een bepaald persoon bij ons kwam, dat ik mij er niet goed bij voelde, later is gebleken dat die vrouw niet te vertrouwen was.

Natuurlijk is mijn interesse geweldig gegroeid en tijdens een rustpauze  van een langdurige ziekte, heb ik boekenkasten boeken over al die materie verslonden. Ik heb wel drie boekenkasten vol staan met boeken die ik gelezen heb over het paranormale en aanverwanten.

Mijn familie was er niet voor, dat ik met dit beroep begon, maar ik voelde dat ik het moest doen. Maar vermits ik voor de lieve vrede was, begon ik er maar niet aan. Toen kreeg ik de ene ziekte na de andere en de ene operatie na de andere en ik was niet meer in staat om mijn toenmalig beroep uit te oefenen. Nu heb ik sinds vele jaren van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en dat is heerlijk. In die periode heb ik ook zelf een cursus geschreven. Je moet de gave hebben om naar de mensen hun problemen te kunnen luisteren, heeft men die niet, dan heeft het geen nut op er aan te beginnen.

Hopelijk genieten jullie van het bezoek hier op mijn website en indien wel, mag je altijd een woordje in mijn gastenboek schrijven, waarvoor mijn hartelijke dank.

mirmooikapsel

mirandaglitter